Ayurveda
Paylaşım:
Ayurveda
Çeviren: Özge Onan

Kitap Künyesi:

Barkod: 9786050943856

Sayfa Sayısı: 232

Ebat: 13.6 x 21 cm

Yayın Tarihi: Haziran 2017

Kategori: Sağlık

Kitap Hakkında:

Beslenmenin kadim felsefesi Ayurveda ile doğru beslen, genç kal, uzun yaşa!
Ayurvedik beslenme ve bitki uzmanı Ulli Allmendinger yazdı.

Bu kitapla:

• Vücut tipinize ve mevsimlere göre beslenmeyi
• Besinleri eşleştirmeyi
• Toksinlerden nasıl arınacağınızı ve
• Ayurvedik yemekleri nasıl yapacağınızı öğreneceksiniz…

Kitap Hakkında:

Beslenmenin kadim felsefesi Ayurveda ile doğru beslen, genç kal, uzun yaşa!
Ayurvedik beslenme ve bitki uzmanı Ulli Allmendinger yazdı.

Bu kitapla:

• Vücut tipinize ve mevsimlere göre beslenmeyi
• Besinleri eşleştirmeyi
• Toksinlerden nasıl arınacağınızı ve
• Ayurvedik yemekleri nasıl yapacağınızı öğreneceksiniz…

Yazar Hakkında:

Ulli Allmendinger, Ayurvedik beslenme ve bitki uzmanıdır. 2003 yılından beri ABD ve Hindistan’da Ayurveda’yla ilgili çalışmalarını Dr. Vasant Lad gibi tanınmış öğretmenlerin yanında sürdüren Allmendinger ABD, Florida’daki International Vedic Hindu Üniversitesi’nde (IVHU) Ayurvedik Bilimler alanında yüksek lisans yaptı. Ünlü bitki ustası ve yazar Karta Purkh Singh Khalsa’dan Batı’da kullanılan bitkisel tedaviler konusunda eğitim aldı. 2007 yılında Seattle’da Profesyonel Bitkisel Tedavi Kursu’ndan mezun olan Allmendinger Amerikan Botanik Konseyi’ne üyedir. New York’ta gazeteci olarak başarılı bir kariyeri olan Allmendinger, Ayurveda Journal of Health ve Yoga Journal Türkiye gibi yayınlara düzenli olarak katkıda bulunuyor. Şu anda İstanbul’da yaşıyor, Ayurveda’yla ilgili eğitimler veriyor ve rehberli detoks programları ile inzivalar düzenliyor. Bu kitaptaki Ayurvedik tariflerden daha fazlasına ulaşmak ve cep telefonunuza bir Ayurvedik yemek uygulaması indirmek için http://www.ulli-ayurveda.com/app adresini ziyaret edebilirsiniz. Yazarın Sayfası Yazarın Sayfası
  • Doğan Holding
  • Doğan Kitap
Doğan Egmont Copyright © 2019 | Tasarım ve Uygulama: Carbon Interaktif